RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Trukinkuljettajia, Pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 28.03.2024, 0:00
  • Suljettu 25.04.2024, 0:00

Trukinkuljettajia, Pääkaupunkiseutu

Haemme asiakkaallemme vastapaino- ja työntömastotrukin kuljettajia.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastapaino- ja työntömastotrukilla ajamisesta. Lisäksi olet reipas ja huolellinen työssäsi. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä tai kahdessa eri vuorossa vuoroviikoin ma-pe klo 6-14 ja 14-22. Mahdollisesti tarjolla myös aamuvuoroja. Toivomme sinun voivan joustaa työajassa tilanteen mukaan.

Työ pitää sisällään pääasiassa vastapaino- ja työntömastotrukilla ajamista sekä muita yleisiä varastotehtäviä kuten keräily, hyllytys, lähetys ja vastaanotto.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelut mahdollista pitää etänä videohaastatteluna.

Lisätietoja: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: