RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Rengasasentaja, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Suljettu 29.03.2024, 0:00

Rengasasentaja, Helsinki

Etsimme asiakkaillemme rengasasentajia Helsinkiin kevään rengassesonkiin!

Haemme henkilöitä, joilta renkaidenvaihto sujuu ongelmitta, sillä sesonki on lyhyt mutta tiivis.

Työtehtäviisi autokorjaamolla kuuluisi mm. renkaitten vaihto sekä käsittely ja mahdollisesti muut avustavat tehtävät korjaamolla. Renkaitten vaihtojen yhteydessä asentajat liikuttavat autoja itse, joten B-luokan ajokortti tulisi löytyä. Toivomme, että omaat aikaisempaa kokemusta rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista, mutta tärkeintä on hyvä asenne sekä tarkka ja ripeää työote. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat kevätsesongin alkaessa (maalis-huhtikuu) ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti mahdollisimman pitkälle. Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:30–18 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireen mukaan. Jatkoa katsotaan sitten oman suoriutumisen ja asiakkaan tarpeiden mukaan

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: