RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Logistiikka- ja varastoala – Avoin hakemus

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 19.03.2024, 0:00
  • Suljettu 25.04.2024, 0:00

Logistiikka- ja varastoala – Avoin hakemus

Oletko logistiikka-alan ammattilainen tai logistiikan alasta kiinnostunut henkilö, joka etsii uusia haasteita? Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja osaavia henkilöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin, joten olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja osaamisestasi. 

Haemme logistiikka-alan tekijöitä erilaisiin tehtäviin, kuten varastonhoitoon, kuljetuksen tehtäviin, asiakaspalveluun ja hankintoihin. Työtehtävät voivat vaihdella merkittävästi, mutta yhteistä kaikille on tarve omaksua uusia asioita nopeasti ja työskennellä tehokkaasti itsenäisesti tai tiimin kanssa.

Menestyäksesi logistiikan alan tehtävissä olet luonteeltasi tunnollinen, tarkka ja tiimihenkinen, et pelkää tarttua asioiden hoitoon ja otat mielelläsi vastuuta. Kaikki aiempi kokemus logistiikan alan tehtävistä katsotaan eduksesi.

Liitä oheisen linkin kautta meille CV:si, palkkatoiveesi ja kerro hieman itsestäsi ja siitä, että minkälaista työtä olet etsimässä.

Kysymyksiisi vastaa: Toni Lempinen, toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 412 42 75

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: