RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kokoonpanija, Konala

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.03.2024, 0:00
  • Suljettu 04.04.2024, 0:00

Kokoonpanija, Konala

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin, Konalaan, reipasta kokoonpanijaa.

Nyt on käsistään näppärille ja käteville töitä tarjolla tuotannon työtehtävissä!

Työ sisältää käsikokoonpanotyötä yksinkertaisia työkaluja käyttäen. Kokoonpantavat osat ovat pieniä mm. ruuveja, jousia, tiivisteitä, katkaisimia. 

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Toivomme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroja tehdään vuoroviikoin ma-pe klo 7-14 ja ma-to klo 14-00. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: 12,19€/h + lisät

Alkuun 1 v. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä työhön liittyen, lisätietoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4275

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,