RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kokki Kuopioon, viikonlopputyö

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 25.03.2024, 0:00
  • Suljettu 07.04.2024, 23:59

Kokki Kuopioon, viikonlopputyö

Etsimme asiakasyrityksellemme kokkia Kuopion keskustaan.

Kyseessä on meksikolaishenkinen ravintola, jossa loihditaan hampurilaisia, pihviannoksia sekä muita herkkuja.

Työssäsi pääset valmistamaan ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintolassa tarjolla a la carten lisäksi myös lounasruokaa. Ravintolalta löytyy myös A-oikeudet.

Tarjolla osa-aikainen kokin työ rennossa ja tunnelmallisessa ravintolassa. Työvuorot painottuvat lähinnä viikonloppuihin, mutta lisätyötä on mahdollisuus saada, jos olet halukas esimerkiksi myös tarjoilupuolen tehtäviin. Kesällä työtunteja on tarjolla enemmänkin.

Etsimämme tekijä on ruoanlaitosta kiinnostunut, ravintola-alan konkari tai opiskelija. Odotamme hakijalta positiivista asennetta työhön, kykyä toimia itsenäisesti sekä myös paineenalla. Toivomme, että opit mielellään uutta sekä joustat tarpeen mukaan.

Työssä noudatatetaan MARA-puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan.

Tässä työssä pääset ilahduttamaan asiakkaita maistuvalla ruoalla. Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemustasi tulemaan pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja sopimus voidaan räätälöidä myös käytettävyytesi mukaan.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: