RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesätyöntekijöitä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.03.2024, 0:00
  • Suljettu 25.04.2024, 23:59

Kesätyöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksillemme kesätyöntekijöitä teollisuuden ja tuotannon tehtäviin!

Työt alkavat vaihtelevasti heti tai viimeistään touko-kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle hakijan käytettävyyden ja asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Asiakasyritykset sijoittuvat pääasiallisesti pääkaupunkiseudun talousalueille. 

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm. prosessi- tai tuotantotyöntekijä, metallityöntekijä, kokoonpanija, asentaja, huoltotyöntekijä, varastotyöntekijä jne.

Työtehtävissä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua oppia uusia asioita. Työkalujen käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus ja/tai harrastustoiminnan kautta saatu osaaminen katsotaan hakijalle eduksi osassa työtehtävissä.

Työturva- ja tulityökortit, hygieniapassi sekä muut ammattipätevyydet ovat plussaa tehtävästä riippuen. 

Työtehtävistä maksetaan vähintään alan TES mukaista palkkaa. Työajat vaihtelevat alasta ja työstä riippuen tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. 

Jätä kesätyöhakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ja kerro millaista työtä ja millä aikavälillä haluaisit tehdä. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-16 HR-asiantuntija Toni Lempinen toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai wa/sms/puh 044 412 4275.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,