RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesätyöntekijä (Laitosmies) Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Suljettu 16.05.2024, 0:00

Kesätyöntekijä (Laitosmies) Lahti

Etsimme Lahteen asiakasyritykseemme Laitosmiestä kesälomasijaisuuteen!

Työtehtäväsi koostuvat kunnossapidollisista tehtävistä mm. korjaus-, huolto- ja asennustöistä sekä muista tehtävistä. Pääasiallinen tehtäväsi on tuotannon pakkauskoneiden käynnissä pitäminen ja korjaava kunnossapito.

Toivomme, että hakijalla on metallialan koulutus ja koneiden parissa työskentelystä työkokemusta. Koneiden purku ja kasaaminen on sinulle tuttua ja työvälineet pysyvät käsissä.

Työ on kesälomasijaisuus joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla heinäkuun loppuun, jatko mahdollinen. 

Työajat arkena klo 7-15.20. 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liität mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Sari Lehtinen p. 044–7978718 / sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,