RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Keittiömestari, vakituinen työsuhde

  • Sijainti Heinävesi
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 23:59

Keittiömestari, vakituinen työsuhde

Etsimme Varkauteen keittiömestaria ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi johdat keittiötoimintaa kahden kollegasi kanssa sekä vastaat salin ja keittiönpuolen sujuvasta yhteistyöstä. Olet mukana suorittavassa työssä sekä suunnittelet ravintolan ruokalistat. Pääset toteuttamaan itseäsi keittiössä ja luomaan juuri sinun näköistä ruokaa eteenpäin asiakkaille.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Taustaltasi voit olla kokenut kokki tai muu ravintola-alan ammattilainen. Esimiestyökokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimissä ja rohkeutta toteuttaa omia visioitaan. Odotamme, että sinulla on erinomaiset ruoanlaittotaidot ja ravintola-alan tehtävät ovat sinulle sydämen asia!

Tarjolla on monipuolinen työnkuva À la carte-ravintolassa, jossa pääset vaikuttamaan työhösi.

Sinua odottaa tiivis ja huumorintajuinen työyhteisö, vakaassa työpaikassa.

Työsuhteessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkkauksessa huomioidaan valitun henkilön osaaminen ja työkokemus sekä palkkatoive.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävään pääsee perehtymään kattavasti ammattitaitoisessa tiimissä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: