RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Keikkatyöntekijöitä ravintola-alalle kesäsesonkiin

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 20.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 23:59

Keikkatyöntekijöitä ravintola-alalle kesäsesonkiin

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen ravintolatyöntekijöitä kesäsesonkiin.

Avoinna on tarjoilun sekä keittiöpuolen tehtäviä.

Toivomme, että hakijalla olisi kokemusta koulutuksen tai työn puolesta ravintola-alan tehtävistä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi kokki tai tarjoilija. Ravintola tarjoaa lounasta sekä a la cartea.

Työvuorot sijoittuvat yleensä ma-to aamuvuoroon ja pe-su iltavuoroon. Olethan siis valmis työskentelemään myös ilta- sekä viikonloppuvuoroissa.

Voit olla etsimämme tekijä, jos sinulla on iloinen ja reipas asenne, eikä se hyydy kiireenkään keskellä. Lisäksi sinulta löytyy joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjolla ravintola-alan tehtäviä vaihtuvilla työtunneilla kesäsesonkiin. Mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa ja työt alkavat huhtikuussa.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi tulemaan pian. Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: