RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kalakasvattamon laitostyöntekijä Varkauteen

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Kalakasvattamon laitostyöntekijä Varkauteen

Finnforel on vuonna 2017 perustettu moderni kiertotalousyhtiö, joka haluaa olla ratkaisemmassa kestävän ruoantuotannon haasteita. Kasvatamme Varkaudessa kirjolohia kiertovesimenetelmällä (RAS), mikä on ympäristöystävällisin kalankasvatusmenetelmä ja kuormittaa murto-osan vesistöjä.Ensimmäinen kiertovesilaitoksemme on tuottanut kirjolohta ympäristöystävällisesti jo vuodesta 2018 saakka. Annoskokoisia fileitämme saa Suomessa yli 1 000 kaupasta ja tuotammekin kirjolohta lähes kolme miljoonaa kiloa vuodessa.”

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle osa-aikaista laitostyöntekijää kalakasvattamoon.

Kasvattamon työtehtäviin kuuluu vaihtelevia päivittäisiä laitoksen töitä, jotka vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työ sisältää laitoksen prosessien ylläpitoa, kuten valvontaa ja operointia, säätöjen ja arvojen tarkkailua sekä kalojen pistokäsittelyä, lajittelua ja pumppausta. Osa työtehtävistä saattaa sijoittua jalostamon puolelle tuotantolinjoille. Tehtäviin perehdytetään, joten hyvä asenne on ratkaisevassa asemassa. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa ennen töiden aloitusta.

Tarjolla kokoaikainen työsuhde aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, hyvällä tekijällä on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa halutessaan vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,