RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Ajoneuvoasentaja Joensuuhun, vakituinen työsuhde

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 13.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Ajoneuvoasentaja Joensuuhun, vakituinen työsuhde

Etsimme nyt ajoneuvoasentajaa Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen!

Oletko autonasennuksen ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Tarjolla on nyt vakituinen työpaikka ajoneuvoasentajana Joensuussa. Tehtävänäsi tulee olemaan monipuoliset ajoneuvoasentajan tehtävät sekä määräaikaishuollot pääosin henkilöautojen parissa.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla:

– Kokemusta asennustyöstä ja autohuolloista
– Kykyä työskennellä tiimissä ja monipuolisissa työtehtävissä
– Joustavuutta sekä paineensietokykyä
– Työtätekevä ja omatoiminen asenne

Tarjoamme sinulle:

– Vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
– Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi ja taitotasosi mukaan, kannustepalkkiomallilla
– Työn jota tehdään päivävuorossa, uusissa tiloissa ja kunnollisilla työvälineillä

Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen sekä asiantuntevan tiimin tuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Hae pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja työntekijä valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,