RokoteNyt Oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, 2 paikkaa, RokoteNyt Oy, Espoo

Etsimme RokoteNytiin sairaanhoitajia/terveydenhoitaja, jotka omaavat hyvät asiakaspalvelun taidot. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mahtavaan tiimiin mukaan ja tekemään mielekästä työtä rokotebussilla!

RokoteNyt on kotimainen yksityisen terveydenhoitoalan yritys, jonka tarkoituksena on tehdä rokottautumisesta mahdollisimman helppoa. Tarjoamme kaikkia yleisimpiä rokotteita matkailuautoistamme ja rokoteklinikaltamme Helsingin keskustassa. Tarjoamme palveluitamme kuluttajille, yrityksille sekä kunnille.

Rokotebussimme liikennöivät ympärivuotisesti Etelä-Suomen alueella maanantaista sunnuntaihin kello 13:00-19:30 välisenä aikana aina sovitun aikataulun mukaisesti. Tavallisimpia pysähdyspaikkojamme ovat kauppojen ja kauppakeskusten edustat, ulkoilualueet ja erilaiset tapahtumat.

Sairaanhoitajana / terveydenhoitajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä rentoa ja mukavaa rokotushoitajan työtä. Tarjoamme työvuoroja hoitajille suunnitellusti ja välillä hyvinkin nopealla aikataululla. Työvuorot painottuvat viikolle, mutta myös viikonloppuvuoroja on tarjolla.

Palkkaus: 16€/h + lisät.

Rokotushoitajan työssä suoritat rokotukset matkailuautoistamme ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Yleisimpiä rokotteita ovat punkkirokotteet ja muut matkailijoiden rokotukset. Meillä työskentely on matalan hierarkian omaavaa, moniammatillista tiimityötä.

Tarjoamme tehtävään perehdytyksen ja työvuorossa sinulla on aina mahdollisuus konsultoida lääkäriä tai vastaavaa sairaanhoitajaa. Työtä tehdään yhdessä työparin kanssa ja työ pitää sisällään asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Työ sisältää auton ajamisesta, joten B-ajokortti on edellytys tässä työssä.

Kelpoisuusvaatimukset: Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Työtehtävät edellyttävät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Edellytämme sairaanhoitajalta LoVe-tentin voimassaoloa. Muita vaatimuksia ovat hyvä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV meille osoitteeseen info@rokotenyt.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:07.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:info@rokotenyt.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: