RekryDiili Oy

Työnjohtaja sähköurakointiin

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.05.2024, 0:00
  • 16.05.2024, 0:00

Työnjohtaja sähköurakointiin

Haemme asiakasyrityksellemme työnjohtajaa sähköurakointiin Nokialle. Asiakas toteuttaa urakointia, korjaus-ja uudisrakentamisen puolella.

Tähän kuuluu asennuspalveluiden lisäksi antenni-,kuitu-ja yleiskaapeloinnit. UPS-varavoimajärjestelmien suunnittelu, asennus ja huoltopalvelut ovat osa asiakkaan tarjoamia palveluita. Kiinteistöjen saaminen älykkäiksi on tullut osaksi nykypäivää ja palvelut suunnittelusta toteutukseen asti kuuluvat myös asiakkaan toimenkuvaan.

Turvatekniikkaa toteutetaan tarpeen vaatiessa (kameravalvonta, rikosilmoitinjärjestelmät, pääkäyttäjäpalvelut sekä kulunvalvonta).

Työnkuva: projektitiimin vetämistä, aikataulutusta, tavaran hankintaa, rajapinnoissa toimiminen ( rakennuttaja/urakoitsija ja urakoitsija/projektitiimi).

Hakijalta vaaditaan työkokemusta vastaavasta työstä vähintään 2 vuotta ja että olisit ainakin tes:in järjestelmätasolla 4.

Toivomme hakijalta joukkuehenkeä ja hyvää huumorintajua!

Työ alkaa toukokuussa. Työn kesto vuoteen 2025 ja hyvälle tekijälle mahdollisesti jatkoa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507
jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.