RekryDiili Oy

Kokki

  • Sijainti Ikaalinen
  • Julkaistu 18.03.2024, 0:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:00

Kokki

Kesätyö Kokki Ikaalinen Spa & Resort, 5 kpl

Etsimme asiakkaamme Resortin ravintoloiden kesäsesonkiin jo alan ammattitaitoa kerryttäneitä kokkeja.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten ruoka- ja juomakonseptiemme parissa. Lisäksi kesäaikana järjestämme useita tapahtumia, kuten esimerkiksi kaksipäiväiset Kesäehtoo -festivaalit!

Arvostamme ammattiosaamista, asennetta – jossa paistaa tekemisen meininki ja kykyä heittäytyä resortimme kiireisen kesän pyörteisiin. Meillä on hienot puitteet, mahtavat asiakkaat ja huippu henkilökunta! Toivottavasti sinä pääset mukaan!

Työtehtäviä on tarjolla koko- ja osa-aikaisia aina auringon noususta yön pikkutunneille. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut ravintolapalveluihin, majoituksiin ja aktiviteetteihimme.

Tapauskohtaisesti on mahdollista keskustella myös majoituksesta alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun puolessa välissä ja päättyvät elokuussa mutta kevään aikana on mahdollista jo tehdä muutama työvuoro.

Työsuhteen mahdollisesta jatkosta kesän jälkeen voidaan myös keskustella.

Palkkaus: TES / Sopim. mukaan.

Jätä meille CV ja hakemus. Kerro meille kokemuksistasi sekä avaa hieman mitä osaat jo tällä hetkellä.

Voit hakea työpaikkaa suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-työpaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Sirpa Rutonen

p. 040 841 7444

sirpa.rutonen@rekrydiili.fi

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Tutustu avoimiin työpaikkoihime ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.