RekryDiili Oy

Kaivinkoneenkuljettaja

  • Sijainti Pirkkala
  • Julkaistu 29.02.2024, 0:00
  • Suljettu 29.03.2024, 0:00

Kaivinkoneenkuljettaja

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle (Pirkkalaan) kaivinkoneenkuljettajaa kauden 24 alkaviin kohteisiin. Asiakkaamme tyypilisimpiä töitä ovat piha-ja salaojatyöt, pihasaneeraustyöt sekä maalämpökentät. Työt tehdään pienemmillä koneilla (5-8 t.).  3 D-osaamista ei tarvita.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta vähintään muutama vuosi sekä reissutyöhalukkuutta.  Maalämpökentät sijouttuvat usein pk-seudulle, joten sinne voi muutama reissu tulla, mutta pääsääntöisesti kohteet Pirkanmaalla.

Työ pitää sisällään paljon muutakin kuin konetyötä, esimerkiksi maalämpökentillä on muovihitsausta, johon opetetaan työmailla. Kaivinkonekuski tekee kaikkea muutakin ja hyppää pois koneesta pois tarpeen vaatiessa. C-kortti katsotaan eduksi. (ammattipätevyyksiä ei tarvita). Hyvää asennetta ja huumoria arvostetaan kovasti. 

Jos sinulla on kokemusta yllämainituista pihatöistä olet jo vahvoilla. Maalämpökentät ovat perushommia muiden rinnalla, kunhan omaat koneen käyttötaidot. Työ alkaa huhti-toukokuussa.

Palkkaus sopimuksen mukaan

Työn kesto lumen tuloon asti

Voit hakea työpaikkaa suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Jukka  Saarijärvi

p. 040 143 8507

jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.