Power Finland Oy

Support -työntekijä Power Lohja

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 26.04.2024, 14:10
  • Suljettu 02.05.2024, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Support -työntekijä Power Lohja

ETSIMME SUPPORT-PISTEELLE TYÖNTEKIJÄÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN POWER LOHJAN  MYYMÄLÄÄMME

Oletko henkilö, joka innostuu päästessään selvittämään miksi asiakkaan kannettava tietokone ei käynnisty tai saat auttaa häntä uuden puhelimen käyttöönotossa sekä yhteystietojen siirrossa? Haluat tarjota parasta asiakaspalvelua ja nautit siitä, että pystyt ratkaisemaan ongelmia päivittäin? 

Onko sinustakin parasta työpäivissä se, etteivät ne ole aina samanlaisia ja osaat nähdä asioihin ratkaisun silloin kuin välttämättä muut eivät sitä näe? Sytyt saadessasi työskennellä päivittäin erilaisten laitteiden parissa ja selvittäessä vastauksia ohjelmistoihin sekä käyttöjärjestelmiin liittyviin asiakkaiden kysymyksiin. Onko sinulla paloa uuden oppimiseen ja tunnet aitoa halua auttaa asiakkaita? Hienoa – jatka lukemista ja selvitä, onko Powerin Support-työntekijän paikka juuri sinua varten tehty!

Me parannamme ihmisten päivää silloinkin, kun asiakkaan lattialle pudonneesta tietokoneesta pitää siirtää kuvat uuteen Macbookiin, tietokoneen näyttö pitää lähettää takuuhuoltoon tai virus jyllää ja aiheuttaa murheita puhelimessa. Osaamme neuvoa asiakkaita uusien laitteiden käytön kanssa ja löydämme oikeat sanat asiakkaiden auttamiseksi silloinkin, kun neuvojamme tarvitsee oman elämänsä koodari tai ensimmäisen älypuhelimensa hankkinut seniori.  

Powerilaisille yhdenvertaisuus sekä monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Etsimme nyt  hyvää tyyppiä osaksi Power Lohjan porukkaa. Meillä kaikki ovat saman arvoisia! 

Haluamme sinut vahvistamaan tiimiämme ja tarjoamme:

Työpaikan hienojen ja alati kehittyvien tuotteiden parissa 

Aloituksen sopimuksen mukaan sekä laadukkaan perehdytyksen

Monipuolisen ja osaamistasi laaja-alaisesti kehittävän työnkuvan

Mielenkiintoisen pohjoismaisen yrityksen puitteet työympäristöksi

Kaupanalan työehtosopimuksen  mukaisen palkkauksen

Illoista, lauantaista ja sunnuntaista saat lisät työehtosopimuksen mukaisesti

Työtunnit viikossa 25/vko

E-passi 60 euroa/ 6 kk

Liittymäetu 

Omia tulevia hankintoja varten tuotteet hyvään henkilökuntahintaan 

Voisit olla etsimämme henkilö jos…

Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla 

Aikataulujen ja rutiinien noudattaminen ei ole sinulle haastavaa

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa 

Olet proaktiivinen ja valmis oppimaan uutta

Osaat työskennellä niin tiimissä, kuin itsenäisesti

Kaikkea ei tarvitse osata meille hakiessa ja tärkeintä onkin, että haluat oppia uutta ja palat halusta työskennellä asiakkaiden parissa. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja autamme sinua kehittymään työssäsi jatkuvasti. 

Aloittamisen suhteen olemme joustavia, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitus onnistuu, vaikka heti. 

Muuta tietoa

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Meitä Powerilaisia on Pohjoismassa yhteensä yli 6500, joista kaikki ovat sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme. Pohjoismainen keskusvarastomme sijaitsee Ruotsissa ja konsernin liikevaihto on yli miljardi euroa. Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme www.power.fi

Tervetuloa Powerille!

Osaamisalue:

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ja Expert ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä vähintään sama halvin hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on nyt 45 Power-myymälää.