Pohjois-Savon hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri, Keskinen alue (Kuopio, Kaav

  • Sijainti
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 12:00
  • 31.05.2024, 12:00

Terveyskeskuslääkäri, Keskinen alue (Kuopio, Kaav

Terveyskeskuslääkäri, Keskinen alue (Kuopio, Kaav, 15 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Etsimme lääkäreitä vakituiseen virkasuhteeseen Pohjois-Savon hyvinvointialueen keskisen sotekeskuksen terveysasemille: Kuopioon pääterveysasemalle (10), Kaaville (2), Riistavedelle (1), Juankoskelle (1) ja Tuusniemelle (1). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Hyvinvointialueemme keskinen sotekeskus käsittää Kuopion pääterveysaseman, Pyörön, Juankosken, Riistaveden, Kaavin, Tuusniemen ja Vehmersalmen terveysasemat. Pääterveysasemamme on Kuopion keskustassa Tulliportinkadulla.

Kuopion pääterveysasemalta löytyvät arkipäivisin avoinna olevat lääkärien ja hoitajien vastaanotot sekä muuta vastaanottotoimintaa kuten äitiys- ja lastenneuvola sekä rokotusvastaanotto. Pääterveysaseman palveluihin kuuluvat myös laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Riistaveden, Kaavin ja Tuusniemen terveysasemilta löytyvät arkipäivisin avoinna olevat lääkärien ja hoitajien vastaanotot. Terveysasemien palveluihin kuuluvat äitiys- ja lastenneuvola ja Kaavin ja Tuusniemen palveluihin lisäksi laboratoriopalvelut.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Terveyskeskuslääkärinä monipuoliseen työhösi kuuluvat kiireetön vastaanotto ja päivystyksellinen vastaanotto, päivystysvelvollisuus ilta- ja viikonloppuvastaanotoilla sekä sektorityö (mm. neuvolatyö, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto). Ilta- ja viikonloppuvastaanottotilat sijaitsevat KYS:n päivystyksen yhteydessä.

Olemme opetusterveyskeskus ja pääset mukaan kouluttamaan uusia osaajia toimimalla esimerkiksi YEK-vaiheen lähiohjaajana tai erikoistuvan mentorina.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meilläpäin hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi edun ja tyhy-toimintaa. Työaika on 38,25 h/vko.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä Kaavilla, Riistavedellä ja Tuusniemellä seutualuelisä 1410,78 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Työssä edellytömme hyvää suomen kielen taitoa.
 
Muuta huomioitavaa:
– Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
– Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
– Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
– Virkoja täytettäessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
 
Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Paikallisen uraporraspal
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Lisätietoja antaa:
Vastaava lääkäri Pauliina Sulku p. 044 718 6620, pauliina.sulku@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Sulku, Pauliina, etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: