Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sairaanhoitajaksi -Tuettuun kotitumiseen

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 12:00
  • 21.05.2024, 12:00

Sairaanhoitajaksi -Tuettuun kotitumiseen

Sairaanhoitajaksi -Tuettuun kotitumiseen, 2 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Avoimena on sairaanhoitajan kaksi (2) toistaiseksi voimassa olevaan tehtävää. Työ alkaa 17.6.2024. Lue lisää työn sisällöstä!

Työskentely painottuu Tuetun kotiutumisen toimintamallin mukaiseen asiakastyöskentelyyn, jonka kautta kehitetään uutta, koko Pohjois-Savon hyvinvointialueen yhteistä, kotihoidon kotiutustoiminnan kokonaisuutta. Työ

Keitä olemme?

Tuetun kotiutumisen ja kehitettävän toimintamallin painopiste on ennaltaehkäisyssä, jota tavoitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöidyllä kotiutumisen tuella. Toiminta on sujuvaa, turvallista ja oikea-aikaisesti reagoivaa kotiutusprosessia, johon kytkeytyy useita eri toimijoita ja kehittämiskokonaisuuksia hyvinvointialueellamme. Toimintaan kuuluvat oleellisesti asiakkaan toimintakyvyn ja palveluiden tarpeen arvioiminen sekä moniammatillinen kuntoutus, jota tarjotaan asiakkaalle hänen tarpeidensa mukaan. Toimintaympäristönä on asiakkaan koti, ja työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kuntouttavassa arviointiyksikössä tuotetaan tuetun kotiutumisen palvelun lisäksi asiakkaille myös kuntouttavia arviointijaksoja.

Millaiseen työhön pääset mukaan?
  
Työsi keskiössä on kotiutumisen tukea tarvitseva Pohjois-Savon hyvinvointialueen asukas, jonka hyvinvointia pääset edistämään käytännön asiakastyön kautta. Työssäsi toteutat tukea tarvitsevan asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelua ja arviointia, joka toteutetaan yhteystyössä kotiuttavien tahojen sekä jatkohoitoon osallistuvien toimijoiden kesken.
Tässä työssä pääset osallistumaan uuden toimintamallin kehittämiseen aivan lähietäisyydeltä. Olet avainasemassa kotihoidon kotiutustoiminnan kehittämisessä Pohjois-Savon hyvinvointialueella, tuottaen tietoa siitä, millainen onnistunut kotiutusprosessi kokonaisuudessaan on. Työ tarjoaa sinulle aitiopaikan ammatilliseen kehittymiseen sekä mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta sekä kykyä ennakkoluulottomasti ottaa vastaan myös selviteltäviä asiakastapauksia. Toivomme sinulta positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä taitoa hyödyntää näyttöön perustuvaa tietoa työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Moniammatillisen tiimin ja esihenkilön tuki ovat käytössäsi alusta lähtien, jonka lisäksi saat ohjausta, neuvontaa ja käytännön sparrausta myös kehittämistyöstä vastaavalta projektihenkilöstöltä. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoammekin työntekijöillemme Epassi edut, tyhy-toimintaa sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 1.6.2024 alkaen 2914,70 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mm. kaksivuorotyön perusteella määräytyvät palkanlisät.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Tehtävässä toimiminen edellyttää liikkumista Kuopion kotihoitoalueella, jonka vuoksi tarvitset B-luokan ajokortin.

Muuta huomioitavaa:

– Haastatteluja tehtäviin käydään jo hakuajan aikana.
– Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
– Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus huumausainetestistä sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2
  momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
– Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
  työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Sinulle on paikka sydämessä – tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2914,70 €/kk + lisät
Työ alkaa:17.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Niina Pitkänen puh. 044 7181494, niina.pitkanen1@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: