Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sairaanhoitajaksi tai lähihoitajaksi vaativan sai

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 05.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 12:00
  • 29.04.2024, 12:00

Sairaanhoitajaksi tai lähihoitajaksi vaativan sai

Sairaanhoitajaksi tai lähihoitajaksi vaativan sai, 4 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Etsimme kuntoutuksesta kiinnostuneita sairaanhoitajia tai lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Neurokeskukseen KYSille. Sijaisuudet alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Keitä olemme – mitä meillä tehdään?

Neurokirurgia vastaa kiireellistä hoitoa tai erotusdiagnostiikkaa vaativien neurokirurgisten potilaiden tutkimuksista ja hoidosta. Neurokirurgialla hoidetaan keskus- ja ääreishermoston sairauksia sekä selkä- ja kaularankapotilaita. Neurologialle potilaat tulevat ensiavusta, päivystys- ja teho-osastoilta. Suurin osa potilaista on aivoverenkiertohäiriö- ja tajunnanhäiriöpotilaita.

Erityisen vaativaa sairaalakuntoutusta toteutetaan moniammatillisesti vaikeasti vammautuneille henkilöille. Kuntoutusyksikköön potilaat siirtyvät pääosin neurologian erikoisalalta. Myös muiden erikoisalojen kuntoutusta tarvitsevia potilaita voidaan yksikössä hoitaa.

Perehtyminen Evaskun toimintaan alkaa Neurokeskuksen vuodeosastoilta, joissa hoidetaan neurologisia ja neurokirurgisia erikoissairaanhoidon potilaita. Osastot toimivat yhdysosastona sairaalan uudisosassa. Neurokeskuksen vuodeosastoilla on tällä hetkellä yhteensä 31 potilaspaikkaa.

Millaisiin tehtäviin etsimme tekijöitä?

Erityisen vaativan sairaalakuntoutuksen ja neurokeskuksen vuodeosastojen välillä tehdään tiivistä yhteistyötä kuntoutustoiminnan käynnistyttyä. Myös henkilöstö on osittain sama. Sairaalakuntoutuksessa korostuu erityisen vahvasti kuntouttava työote ja potilaille moniammatillisesti sekä yksiköllisesti suunnitellun päivärytmin mukainen toiminta. Hoitojaksot kestävät parista päivästä muutamaan viikkoon.

Nyt sinulla olisi ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi ja samalla olla mukana käynnistämässä täysin uutta toimintaa hyvinvointialueellamme.

Tarjoamme Sinulle?

Merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa ympäristössä. Perehdytämme sinut monipuolisesti tehtäviisi. Pyrimme huomioimaan mahdollisimman hyvin työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhdistämisen, käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on sairaanhoitajille 2 772,48 e/kk ja lähihoitajille 2 402,38 e /kk. Työ on 3-vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

-Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajille tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.
– Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajille on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.
-Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä.
-Aikaisempi työkokemus neuroalojen potilaiden hoidosta ja/tai kuntoutuksesta katsotaan eduksesi.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville
 työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtäviä täytettäessä käytetään koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä – tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Sote sopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Anne Kantanen, p.0447179825, anne.kantanen@pshyvinvointialue.fi ja osastonhoitaja, Jaana Rantama-Hiltunen, p. 044 717 2321, jaana.rantama-hiltunen@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Kantanen, Anne, anne.kantanen@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: