Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sairaanhoitaja Virrankotiin, Leppävirta

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 12:00
  • 27.05.2024, 12:00

Sairaanhoitaja Virrankotiin, Leppävirta

Sairaanhoitaja Virrankotiin, Leppävirta, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Leppävirta

Tervetuloa!

Virrankoti on tehostetun asumispalvelun yksikkö Leppävirralla. Asukaspaikkoja on on yhteensä 60 asukaspaikkaa, ja ne on jaettu neljään ryhmäkotiin. Meillä on moniammatillinen ja osaava henkilökunta, johon kaipaamme nyt vahvistusta – olisitko se sinä?

Työskentely yksikössämme?

Sairaanhoitajana toimit asukkaiden hoidon asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Työtehtäviisi sisältyvät asiakkaan sairaanhoito ja lääkehoito, kuntoutus sekä päivittäisissä toimissa avustaminen yhteistyössä omaisten kanssa. Lisäksi sairaanhoitajana sinulla on merkittävä rooli työyhteisön tukemisessa ja hoidon laadun varmistamisessa yhdessä työyhteisön ja esihenkilön kanssa.

Odotuksemme tulevalle työkaverille?

Toivomme sinulta vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista sekä itsenäisiä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja. Olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme yhteydenottoasi – haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tarjoamme sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiinteisön työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Työhyvinvointiin tarjoamme Epassi-edun, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa. Palkkaus tehtävässä on 2 750,37 €/kk.

Kiinnostuitko? Lue vielä tärkeät faktat ja sitten voit siirtyä hakemaan!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muuta huomioitavaa:

-Valitun on esitettävä nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista todistus huumausainetestistä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2
 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtäviä täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä – tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2 750,37 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Virrankodin esihenkilö Tuomo Kauppinen, 044 790 6040, tuomo.kauppinen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö Sanna Halonen, 040 8301141, sanna.halonen@pshyvinvointialue.fi

Yhteystiedot:Kauppinen, Tuomo, tuomo.kauppinen@pshyvinvointialue.fi, 0447906040
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: