Pohjois-Savon hyvinvointialue

Psykologi, mielenterveys- ja päihdetyö, Pielavesi

  • Sijainti
  • Julkaistu 26.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 12:00
  • 03.05.2024, 12:00

Psykologi, mielenterveys- ja päihdetyö, Pielavesi

Psykologi, mielenterveys- ja päihdetyö, Pielavesi, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Tule vahvistamaan asiantuntijatiimiämme!

Etsimme psykologia vakituiseen virkasuhteeseen Pielavedelle, osaksi Läntisen sote-keskuksen moniammatillista mielenterveys- ja päihdepalveluiden tiimiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä on ilo tarjota sinulle mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi alueemme aikuisasukkaiden hyvinvointiin. Työyhteisömme koostuu omistautuneista ammattilaisista, kuten psykiatrian erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri, toimintaterapeutti ja psykiatriset sairaanhoitajat, sekä tietenkin sinusta – uudesta psykologistamme.

Osallistut monipuolisesti potilaiden hoitoon, toteutat psykologisia tutkimuksia ja toimit tärkeänä osana moniammatillista tiimiämme. Innostava ja nuorekas lähitiimimme (Pielavesi, Keitele, Vesanto, Tervo) sekä koko alueen mielenterveys- ja päihdepalveluiden moniammatillinen työryhmä ovat tukenasi.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään työryhmämme ammattitaitoa, ja pääset osallistumaan esimerkiksi dialektisen käyttäytymisterapian hoito-ohjelman toteuttamiseen sekä ohjatun omahoidon edistämiseen. Terapianavigaattori on otettu käyttöömme, ja yhteistyö alueen terveysasemien kanssa on keskeisessä roolissa matalan kynnyksen mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen, moniammatillisen tiimin tuen sekä hyvinvointialueemme epassi-edun. Etätyömahdollisuus on myös osa tarjontaa.
Palkkaus noudattaa SOTE-sopimusta 4504,97 – 4966,22 €/kk.

Toivomme sinulta kiinnostusta monipuoliseen työhön, kykyä työskennellä eri työpisteissä tarvittaessa ja valmiutta vuorovaikutukseen potilaiden perheiden ja erilaisten verkostojen kanssa. Laillistettu psykologin pätevyys on kelpoisuusvaatimus, ja aikaisempi kokemus aikuisten mielenterveyspalveluista katsotaan eduksi.

Liity joukkoomme ja ota askel kohti merkityksellistä ja monipuolista psykologin työtä Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

Muuta huomioitavaa
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (T-todistus)
sekä todistus huumausainetestistä.
Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hae paikkaa nyt, ja rakennetaan yhdessä parempaa huomista mielenterveys- ja päihdepalveluiden parissa!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 4504,97 – 4966,22 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Tiina Taskinen, vastaava sairaanhoitaja, 044 712 4330, tiina.taskinen@pshyvinvointialue.fi
Anu Hirvonen, apulaisylilääkäri, 040 778 6414, anu.hirvonen@pshyvinvointialue
Anne Granström, psykologi, 040 517 3075, anne.granstrom@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:tiina.taskinen@pshyvinvointialue.fi, 0447124330
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: