Pohjois-Savon hyvinvointialue

Ohjaajia keikkatyöhön lastensuojelulaitoksiin

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 12:00
  • 26.05.2024, 12:00

Ohjaajia keikkatyöhön lastensuojelulaitoksiin

Ohjaajia keikkatyöhön lastensuojelulaitoksiin, 6 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Iisalmi

Etsimme Iisalmeen lastensuojelulaitos Taskukelloon ja Varkauteen lastensuojelulaitos Kinnulaan ohjaajia satunnaiseen keikkatyöhön (sosionomi, sairaanhoitaja tai lähihoitaja tai yhteisöpedagogi). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?
Taskukello Iisalmessa on 14-paikkainen Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojeluyksikkö. Asiakkaitamme ovat 13- 17-vuotiaat nuoret, joilla on esim. psyykkistä tai neuropsykiatrista oirehdintaa. Taskukellossa on uudet toimitilat, jotka on suunniteltu lastensuojeluyksikön käyttöön.

Kinnula Varkaudessa on 7-paikkainen Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojeluyksikkö, asiakkaat ovat iältään 13-17 vuotiaita nuoria.

Millaiseen tehtävään haemme tekijää?
Työntekijänä autat nuoria arjen toimissa ja tuet heitä mm. psyykkisten ja neuropsykiatristen haasteiden kanssa. Työhön kuuluu myös arkisia kodinhoidollisia tehtäviä, nuorten kanssa asioiden hoitamista, mutta myös ajan ja läsnäolon antamista nuorille. Työhön kuuluu myös asiakkaiden lääkehoidosta huolehtimista. Ajokortti ja valmius ajaa autoa on välttämätön.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukainen 2700 €/kk.
Työ on 3-vuorotyötä.

Olisitko Sinusta keikkatöihin lastensuojelulaitokseen?

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosionomi, yhteisöpedgogi, sairaanhoitaja AMK-tutkinto tai lähihoitajan tutkinto sekä rekisteröinti Valviran ammattirekisteriin. Sosionomilla ja yhteisöpedagogilla tulee olla suoritettuna lääkehoidon opinnot (vähintään 3 op.).
 
Odotamme keikkatyöntekijältä omatoimisuutta ja itsenäistä päätöksenteko kykyä, mutta myös tiimityötaitoja. Työssä tilanteet voivat muuttua nopeasti, joten työntekijän tulee pystyä toimimaan myös paineen alla.

Valittujen on ennen keikkatyön alkamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tartu työhön Pohjois-Savon hyvinvointialueella, meillä saat sekä mielenkiintoisen uran että ihmisenmyötäisen elämän!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2700 € / kk.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Taskukellon esihenkilö Juha Airaksinen puh. 040 8302659
Kinnulan esihenkilö Jaana Tyrväinen puh. 044 4442200
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: