Pohjois-Savon hyvinvointialue

Lähihoitajan sijaiseksi Arviointiyksikköön Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 12:00
  • 29.04.2024, 12:00

Lähihoitajan sijaiseksi Arviointiyksikköön Kuopio

Lähihoitajan sijaiseksi Arviointiyksikköön Kuopio, 2 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueen moniammatilliseen Kuntouttavaan ja kotiuttavaan arviointiyksikköön (ARVI) Kuopioon lähihoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Kaksi sijaisuutta on ajalle 25.3-29.9.24 ja yksi sijaisuus ajalle 25.3-31.12.24.

Keitä me olemme?

Kuntouttava arviointiyksikkö tuottaa kuntouttavaa arviointijaksoa ja tuettua kotiutumista. Toimintaympäristönä työssä on asiakkaan koti. Kuntouttavan arviointiyksikön toiminnan painopiste on moniammatillisessa kuntoutuksessa ja asiakkaan yksilöllisessä hänen tarpeitaan vastaavassa arjen aktiivisessa tukemisessa sekä toimintakyvyn ja palveluiden tarpeen arvioimisessa. Yksikön tehtävänä on myös varmistaa asiakkaan turvallinen kotiutuminen sairaalasta.

Millaiseen työhön etsimme työkaveria?

Lähihoitajana toimit asiakastyössä ja vastaat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaidensa kokonaisvaltaisesta hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Odotamme sinulta työssä vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Toivomme lähihoitajana sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta hoitotyöhön ja innostusta kotikuntoutuksen työn toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työ tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2482,81€/kk. Työ on kaksivuorotyötä.

Olisitko juuri sinä kiinnostunut tulemaan mukaan moniammatillisen tiimin jäseneksi?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Lähihoitajan tehtävä edellyttää liikkumista Kuopion kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Kotihoitoon sijaisuuteen valitulta pyydetään huumausainetodistuksen esittämistä.
-Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hae meille pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2482,81€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Lisätietoja antaa Keskitettyjen palveluiden palveluesihenkilö Heli Voutilainen p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Voutilainen, Heli, heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: