Pohjois-Savon hyvinvointialue

Lähihoitajan sijaiseksi Alava-Niiralan kotihoitoo

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 12:00
  • 29.04.2024, 12:00

Lähihoitajan sijaiseksi Alava-Niiralan kotihoitoo

Lähihoitajan sijaiseksi Alava-Niiralan kotihoitoo, 2 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Etsimme Alava-Niiralan kotihoitoon Kuopioon, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, kahta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.3-29.9.24. Sijaistarve on Alavan palvelutaloon.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa Sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Lähihoitajan työssä tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu työehtosopimuksen mukaisesti, 2482,81€/kk.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Alava-Niiralan kotihoidon tiimissä työhön vaaditaan ajokortti (B). Auto on käytettävissä työnantajan puolesta työpäivän aikana.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Kotihoitoon sijaisuuteen valitulta pyydetään huumausainetodistuksen esittämistä.
-valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hae meille pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2482,81€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Lisätietoja antaa Keskitetyn sijaispalvelun palveluesihenkilö Heli Voutilainen, p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Voutilainen, Heli, heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: