Pohjois-Savon hyvinvointialue

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen er

  • Sijainti
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 12:00
  • 31.05.2024, 12:00

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen er

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen er, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksessa on haettavana kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkärin toistaiseksi voimassa oleva virka.

Keitä me olemme?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskus tarjoaa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen, kliinisen neurofysiologian, kliinisen patologian ja kliinisen radiologian erikoisalojen palveluita. Kuvantamiskeskus on tehokas, joustava ja tuloksellinen diagnostisia tutkimuksia ja kuvantamisohjattuja hoitotoimenpiteitä tekevä palveluyksikkö.

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen yksikössä tehdään potilaiden elintoimintoja mittaavia ja kuvantavia tutkimuksia sekä annetaan isotooppihoitoja. Tutkimuksiin kuuluu mm. keuhkojen ja sydämen toimintaa kuvaavia tutkimuksia, verenpaineen ja EKG:n pitkäaikaisrekisteröintejä, alaraajojen verenkierronmittauksia, ruuansulatuskanavan toimintaa mittaavia tutkimuksia. Fuusiokuvantamisia tehdään SPET/TT- ja PET/TT-laitteilla. Sairaala panostaa merkittävästi omaan PET-radiolääketuotantoon.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Kliinisen fysiologian erikoislääkäri diagnosoi ko. erikoisalan sairauksia ja arvioi osaltaan potilaan hoito- ja tutkimustarvetta. Erikoislääkäri toimii yleisten suositusten mukaisesti ja osallistuu työnorganisoinnin suunnitteluun ja toteutumiseen sekä tiimityöhön. Erikoislääkärin velvollisuutena on perehdyttää, kouluttaa ja ohjata erikoistuvia lääkäreitä, amanuensseja sekä kollegoita ja muita ammattiryhmiä. Erikoislääkäri osallistuu tutkimus- ja laatutoimintaan sekä kehittää omaa erikoislääkärin osaamistaan.

Olisiko tämä työ sinulle?

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoisalalta. Molekyyli- ja fuusiokuvantamisen osaaminen ja aktiivinen alan tutkimus- ja kehittämistyö katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on erinomaiset koulutusmahdollisuudet, laaja moniammatillinen työyhteisö ja kehitysmyönteinen työilmapiiri. Lisäksi työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme sinulle hyvinvointialueemme Epassi edun.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Muuta huomioitavaa:
– Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
– Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
– Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
– Virkaa täytettäessä sovellamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Paikallisen uraporraspal
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa vastaava lääkäri Hanna Mussalo, puh. 044 711 3276, hanna.mussalo(at)pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Mussalo, Hanna, hanna.mussalo@pshyvinvointialue.fi, 0447113276
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: