Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hoiva-avustajaksi Hoitokoti Kallionsydämeen Kiuru

  • Sijainti Kiuruvesi
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 12:00
  • 22.05.2024, 12:00

Hoiva-avustajaksi Hoitokoti Kallionsydämeen Kiuru

Hoiva-avustajaksi Hoitokoti Kallionsydämeen Kiuru, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kiuruvesi

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle hoiva-avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän aloitusyksikkönä on Hoitokoti Kalliosydän Kiuruvedellä.

Keitä me olemme?
Hoitokoti Kalliosydän sijaitsee Kiuruveden keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kallionsydän on Pohjois-Savon hyvinvointialueen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu 30 asukasta. Kallionsydämessä on henkilökuntaa läsnä ympäri vuorokauden. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajan lisäksi lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Meillä on kodinomaiset tilat asukkailla, jokainen asukas voi sisustaa oman kotinsa mieleisellään tavalla. Asukkaiden huoneet ovat tilavat, joissa hoitotyötä on helppo tehdä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä sekä hyvinvointialueemme Epassi edun (kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi) hyvinvointisi tueksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan. Palkka on 2162,00 €/kk.

Etsimme henkilöä, joka kokee vetovoimaa työskennellä ikäihmisten parissa. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet aktiivinen ja joustava, kykenet toimimaan kuntouttavalla työotteella ja olet valmis tukemaan asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja valmiutta sopeutua erilaisiin työtilanteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu
-auttaa ikääntyneitä henkilökohtaisissa, päivittäisissä toiminnoissa kuntouttavalla työotteella
-vahvistat omalla työlläsi asiakkaan sosiaalista kanssakäymistä ja osallisuutta yhteisössä
-avustaa ja ohjata asiakasta päivittäisissä toiminnoissa
-saattajapalvelut sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut esim. ulkoilu ja viriketoiminta

Olisiko tämä työ sinulle?
Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työskentelyä sekä joustavuutta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Asukas ja hänen hyvinvointinsa ovat sinulle ykkösasia, työkaveria unohtamatta.Toivomme, että sinulta löytyy myös luovuutta toteuttaa monipuolisesti viriketoimintaa asukkaidemme parhaaksi.
 
Kelpoisuutena tehtävään on hoiva-avustajan opinnot. Meillä on työtä tarjolla myös valmistumassa oleville hoiva-avustajille.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme
 niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
 todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään arvokasta työtä asukkaidemme parissa!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2162,00 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Palveluesihenkilö Anna-Riikka Timlin, p. 040 683 7128, anna-riikka.timlin@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: