Pohjois-Savon hyvinvointialue

Henkilökohtainen avustaja, Siilinjärvi

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 07.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 12:00
  • 30.04.2024, 12:00

Henkilökohtainen avustaja, Siilinjärvi

Henkilökohtainen avustaja, Siilinjärvi, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Siilinjärvi

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme avustajaa kesäloman ja sairasloman sijaisiksi kehitysvammaisen 44-vuotiaan miehen vakituiseen hoitorinkiin. Avustettava on sosiaalinen, huumorintajuinen ja (mieheksi) pienikokoinen cp-vammainen mies. Avustettava liikkuu sisällä omatoimisesti, ulkona kävelytelineellä ja pyörätuolilla, apuvälineinä myös mm. kommunikaattori ja tukiviittomat. Hän harrastaa pyörätuoli-tanssia. Avustettava asuu omassa asunnossaan ja hänellä on lemmikki-koira. Hän tarvitsee apua kaikissa toimissaan mm: kodinhoidossa ja henkilökohtaisessa hygieniassa.

Avustajalta toivomme oma-aloitteista, ohjaavaa ja kuntouttavaa työ-otetta ja ehdotonta luotettavuutta ja kykyä sitoutua yhteisiin pelisääntöihin. Hyvä fyysinen kunto ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin on välttämätöntä. Kokemus viittomista ja apuvälineistä on hyödyksi muttei välttämätöntä. Työkokemuksella ja tutkinnoilla ei ole meille niin suurta merkitystä vaan haemme persoonaa jolla on halu tehdä merkityksellistä työtä itsenäisesti. Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot kuuluvat työnkuvaan.

Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työajat sijoittuvat 07.00-21.00 välille.

Työstä maksetaan työehtosopimuksen C-palkkaryhmän mukaisesti 13,40€/t + mahdolliset lisät.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.
Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Palkkaus:Muu, 13,40€/t + mahdolliset lisät
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö, 0.0 tuntia kuukaudessa
Hakemus:Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.
Yhteystiedot:hopkeskus@pshyvinvointialue.fi, 017186366
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: