Pohjois-Savon hyvinvointialue

Erikoistuva lääkäri osastopalveluihin, Varkaus

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 12:00
  • 31.07.2024, 12:00

Erikoistuva lääkäri osastopalveluihin, Varkaus

Erikoistuva lääkäri osastopalveluihin, Varkaus, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Varkaus

Lääkäri, tule erikoistumaan Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Varkauden akuuttiosastolle erikoistuvaa lääkäriä 1.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keitä olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Varkauden akuuttiosasto sijaitsee Aalto hyvinvointikeskuksen uusissa moderneissa tiloissa. Varkaudessa on dialyysiyksikkö, valvontapaikkoja sekä hyvät diagnostiset ja kuvantamisen valmiudet. Akuuttiosastolla hoidamme perustasoa vaativampia perusterveydenhuollon ja useiden erikoisalojen yhteisiä potilaita sekä kirurgisista toimenpiteistä kuntoutuvia potilaita.

Meillä on mahdollista suorittaa YEK-palveluja sekä reunakoulutuksia sisätautien ja yleislääketieteen erikoisaloilla. Erikoistuvana lääkärinä työskentelet kliinisessä työssä peruspalveluiden osastolla. Päivystyssidonnaisuus on rajallinen. Virka-ajan ulkopuolella osastot kierretään viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina sekä arkipyhinä. Muina aikoina päivystyksellisestä lääkärituesta vastaa Varkaudessa yleispäivystäjä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Yhteinen tavoitteemme on edistää erikoistumistasi/koulutustavoitteitasi ja siten vahvistaa hyvinvointialueen kykyä vastata potilaiden tarpeisiin. Tarjoamme työsi tueksi moniammatillisen osaavan tiimin, hyvän perehdytyksen sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. Panostamme lääkärien työviihtyvyyteen ja työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on hakijan erikoistumisvaiheesta riippuen 4 184,91 – 4 937,73 euroa. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä seutualuelisä 1 410,78 €.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista asennetta sekä sujuvaa suomenkielentaitoa.

Erikoistuvan lääkärin viran kelpoisuusehtoina ovat lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Jos erikoisalan valinta on sinulla vielä mietinnässä, voit tulla myös lyhyempiin sijaisuuksiin tutustumaan tähän mielenkiintoiseen lääketieteen osa-alueeseen. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat lääketieteen kandidaatit voivat hakea määräaikaisten virkojen sijaisuuksia.

Koulutusviran tavoitteena on, että koulutusohjelman ja valtakunnallisen kuulustelun suoritettuaan erikoistuva on omaksunut sellaiset ajanmukaiset teoreettiset tiedot ja käytännön taidot, että hän pystyy itsenäiseen työskentelyyn erikoislääkärinä. Koulutuksen tavoitteet on eritelty tarkemmin Itä-Suomen yliopiston erikoistuvan lääkärin opinto-oppaassa:
https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/erikoislaakarikoulutus#accordion-21912

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 55 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatamme koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräajan kestosta.

Tervetuloa erikoistumaan Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Paikallisen uraporraspal
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antavat:
Palveluyksikköjohtaja Tuija Jääskeläinen p. 044 718 6701, tuija.jaaskelainen@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Jääskeläinen, Tuija, tuija.jaaskelainen@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: