Pohjois-Savon hyvinvointialue

Erikoislääkäriksi korva-, nenä- ja kurkkutautien

  • Sijainti
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 12:00
  • 31.05.2024, 12:00

Erikoislääkäriksi korva-, nenä- ja kurkkutautien

Erikoislääkäriksi korva-, nenä- ja kurkkutautien, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikkaan erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla hoidamme aikuis- ja lapsipotilaita, joilla on kiireetöntä tai kiireellistä hoitoa vaativa korva-, nenä- ja kurkkutautialan vaiva, vamma tai sairaus. Potilaamme tulevat joko ajanvarauksella tai päivystyksenä.

Erikoislääkärinä teet kliinistä työtä pääosin tuumoripotilaiden parissa. Lisäksi työhösi kuuluu kehittämis- ja opetustehtäviä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle moniammatillisen, kollegiaalisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Työhyvinvointia tuemme mm. Epassi edulla sekä tyhy-toiminnalla.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme erikoislääkäri?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin pätevyys, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä lääketieteen tohtorin tutkinto.

Muuta huomioitavaa:
– Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
– Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
– Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
– Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Paikallisen uraporraspal
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antaa:
Vastaava ylilääkäri Elina Penttilä p. 044 717 5021, elina.penttila@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Penttilä, Elina, etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: