Pohjois-Savon hyvinvointialue

Erikoishammaslääkäri oikomishoito, Iisalmi ja Kuo

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 12:00
  • 31.05.2024, 12:00

Erikoishammaslääkäri oikomishoito, Iisalmi ja Kuo

Erikoishammaslääkäri oikomishoito, Iisalmi ja Kuo, 2 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Iisalmi

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle suun terveydenhuoltoon kahta (2) oikomishoidon erikoishammaslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen: toinen Iisalmen ja toinen Kuopion toimipisteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Oikomishoidon erikoishammaslääkärinä vastaat oman alueesi potilaiden oikomishoidosta. Kliinisessä työssä mukana ovat ammattitaitoiset moniammatilliset hoitotiimit sekä työtä helpottava asianmukainen välineistö. Pääset tekemään moniammatillista tiimityötä ja työkavereinasi on leukakirurgi, parodontologi, kariologi, radiologi sekä muita oikomishoidon erikoishammaslääkäreitä. Erikoisalojemme kollegojen konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja tiimimme toimintaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia oikomishoitoihin perehtyneiden hammaslääkäreiden ja erikoistuvien ohjaajana. Ohjaajille järjestämme koulutusta.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkka tehtävässä on 5037,49 – 6352,05 €/kk hakijan kokemuksesta riippuen. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme alan ammattilainen?

Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Kelpoisuutena virkaan on erikoishammaslääkärin laillistus oikomishoidon erikoisalalta. Huomioimme haussa myös lähiaikoina oikomishoidon erikoishammaslääkäreiksi valmistuvat.

Muuta huomioitavaa:
– Virkaan valitun on toimitettava ennen virkavalinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
– Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
– Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme näiden mukaista rokotussuojaa.
– Virkojen täytössä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella suun terveydenhuollossa työskentelee yli 300 ammattilaista – tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Paikallisen uraporraspal
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antavat:
vs. vastaava hammaslääkäri Johanna Paavilainen p. 044 4610348 ja vs. ylihammaslääkäri Margarita Rogatkina p. 044 7186655. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi.
Yhteystiedot:Rogatkina, Margarita, etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: