Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka-ala

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 23:59
  • 23.05.2024, 23:59

Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka-ala

Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka-ala, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä, Joensuu

Haemme päätoimista talotekniikan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen. Opetettavina sisältöinä ovat putkiasennuksen ja ilmanvaihtoasennuksen ammatilliset opintokokonaisuudet.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Soveltuva koulutus on esim. LVI-alan insinööri. Kelpoisuus edellyttää vähintään kolmen vuoden työkokemusta monipuolisista LVI-alan asennustöistä. Arvostamme kykyä toimia digitaalisissa toimintaympäristöissä, hyviä tiimityötaitoja sekä laajaa alan verkostojen tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisesta koulutuksesta ja taito toimia nuorten opiskelijoiden motivoivana valmentajana. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus lämpöpumppujen asentamisesta.

Tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös muodollista kelpoisuutta vailla oleva henkilö, jos hakijoissa ei ole kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa.
 
Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Palkkaus:Kiinteä palkka, OVTES osio C
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jorma Käyhkö, p. 050 530 6295, jorma.kayhko@riveria.fi
Yhteystiedot:Käyhkö, Jorma, jorma.kayhko@riveria.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: