Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Ylilääkäri: nuorisopsykiatria, Joensuu (id8409)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 17.01.2024, 8:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ylilääkäri: nuorisopsykiatria, Joensuu (id8409)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

 HAEMME 31.3.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Ylilääkäriä 

Nuorisopsykiatrian klinikkaan, Joensuuhun

 

Tehtävänkuvaus

Haemme ylilääkäriä Siun soten nuorisopsykiatrian klinikkaan. Nuorisopsykiatrian klinikan ylilääkäri vastaa nuorten psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta ja sen kehittämisestä. Ylilääkäri toimii klinikan esimiehenä. Nuorisopsykiatrisia palveluita tuotetaan nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja osastolla uusissa ajanmukaisissa tiloissa keskussairaalan välittömässä läheisyydessä.

Työyhteisön esittely

Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät koulutus- ja harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Tarjoamme päivätyötä, mukavan työyhteisön, mahdollisuuden työnohjaukseen ja koulutuksiin. Olemme koulutusmyönteisiä, ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kokemusta nuorisopsykiatrian erikoislääkärinä toimimisesta ja hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. 

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200€)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Työsuhdepolkupyöräetu (tulossa keväällä 2024)
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). 

Lisätietoja antaa psykiatrian erikoislääkäri Antti Liuska, p. 013 330 3408 tai antti.liuska@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti ja se täytetään 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Joensuussa 17.1.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Osaamisalue: