Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri: Pohjois-Karjala (id8688)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 02.04.2024, 9:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveyskeskuslääkäri: Pohjois-Karjala (id8688)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 21.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN kymmentä (10)

Terveyskeskuslääkäriä

terveysasemille eri puolille Pohjois-Karjalaa
 
 

Tehtävänkuvaus

Tule vahvistamaan perusterveydenhuollon lääkäreiden joukkoa. Perustyön lisäksi haluamme panostaa omien tavoitteidesi mukaiseen kehittymiseen tarjoamalla koulutusta työaikana yksiköllisesti laaditun suunnitelman mukaisesti. Haluamme olla mukana, jotta löytäisit meiltä juuri sinulle sopivan urapolun.

Tarjolla on Joensuuhun kolme (3) lääkärin virkaa sekä Kontiolahden, Liperin, Outokummun, Lieksan, Nurmeksen, Ilomantsin ja Kiteen alueelle kuhunkin yksi (1) lääkärin virka. 

Laajan ammattitaidon kliinikko: Voit syventää ja laajentaa kliinistä osaamistasi mm. vierailemalla keskussairaalamme klinikoilla (esim. UÄ:n käyttö, kryo-hoidot tai erilaiset toimenpiteet). Voit myös harjoitella kouluttautumispäivän aikana etukäteen valikoitujen potilastapausten parissa, opiskella kollegojen kanssa tai hyödyntää valmiita koulutuskokonaisuuksia.

Kehittäjälääkäri: Kehittäjälääkärin roolissa pääset uudistamaan hyvinvointialueen toimintaa samalla kun opit terveydenhuollon kehittämistyön keskeiset työkalut ja menetelmät. Tukenasi ja ohjaajanasi toimii Siun soten kehittäjäylilääkäri.

– Lääkärikouluttaja ja -ohjaaja: Saat rakentaa koulutus- ja ohjaustyön osaamistasi ja käyttää enemmän aikaa kollegojen ohjaamiseen. Roolissasi sinua tukee ja ohjaa koulutusylilääkäri.

Tutkijalääkäri: Syvenny akateemiseen tutkimukseen terveyskeskustyön ohella. Tutkimusprojektit suunnitellaan yhteistyössä yliopiston kanssa, mutta voit toteuttaa myös omia ideoitasi. Yliopiston lisäksi tukenasi toimii kehittäjäylilääkäri sekä Siun soten oma tietotuotanto.

Lääkärijohtaja: Meillä on valmiiksi suunniteltu johtajana kasvamisen malli, jonka avulla räätälöimme sinulle oman polun johtajana kehittymiseen. Linjajohdon lisäksi kouluttaja- ja kehittäjäylilääkärit ovat apunasi ohjaus- ja kehittämistaitojen rakentamisessa.

Työyhteisön esittely

Oman kiinnostuksesi ja asemiemme tarpeiden mukaan sovimme ensisijaisen terveysaseman työskentelypaikaksesi. Alueellamme on eri kokoisia terveysasemia isommista pienempiin (mm. Joensuu, Kontiolahti, Kitee, Liperi, Outokumpu, Nurmes, Lieksa ja Ilomantsi). Virka voi sisältää mielenkiintosi mukaan työskentelyä neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työtä. Siun sotessa on mahdollista erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan.  Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteen erikoisalalla.

Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta ja olemme juuri päivittämässä palkkausjärjestelmää. Laillistetun lääkärin tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 6498,57€ – 6964,39€/kk ja erikoislääkärin palkka 7294,86€ – 7804,69€/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. paikallista rekrytointilisää, työkokemuslisää sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esim. työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti, erilaisia pikapalkitsemisen muotoja, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta), tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan. Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Lisätiedot 

Kysy lisätietoja: vs. palvelupäällikkö, ylilääkäri Riitta Myyry, riitta.myyry@siunsote.fi p. 013 330 7589 tai palvelujohtaja Mikael Ripatti, p. 013 330 9556  mikael.ripatti@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.  

Joensuussa 2.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: