Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä: gerontologinen sosiaalityö, Kitee; määräaikainen (id8662)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 21.03.2024, 8:00
  • Suljettu 26.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä: gerontologinen sosiaalityö, Kitee; määräaikainen (id8662)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 25.4.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKAAN

Sosiaalityöntekijää

ikääntyneiden palveluihin eteläiselle alueelle ajalle 1.5. – 31.12.2024.

Vuoden 2024 aikana tätä sosiaalityöntekijän viran perustamista selvitetään

toistaiseksi voimassa olevaksi.
 
 

Tehtävänkuvaus

Ikääntyneiden palvelujen sosiaalityöntekijä arvioi erityisen tuen tarvetta ja vastaa erityistä tukea tarvitsevien asiakasprosessista  toimien asiakkaan omatyöntekijänä. Sosiaalityöntekijä tukee asiakkaan arjessa selviytymistä yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja tilanteeseen liittyvän verkoston kanssa sekä myöntämällä ikäalueen sosiaalipalveluja. Gerontologinen sosiaalityö tapahtuu kotikäynteinä, puhelintyönä ja verkostotapaamisina ja työssä on myös lausuntojen laatimista eri tahoille. Sosiaalityöntekijä on alueella toimivan moniammatillisen yhteistyötiimin jäsen tuoden työryhmään sosiaalityön asiantuntijuuden. Työskentely tapahtuu Ilomantsin, Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven alueilla. Työaluetta jaetaan toisen sosiaalityöntekijän kanssa.

Sosiaalityöntekijän tukena on alueellinen moniammatillinen tiimi, maakunnallinen gerontologisen sosiaalityön tiimi ja työnohjaus on järjestetty. 

Arvostamme itseohjautuvuutta ja halua kehittää ja kehittyä gerontologisessa sosiaalityössä. Arvostamme koulutuksen tai työn kautta hankittua kokemusta ikääntyneen itsemääräämisoikeuteen liittyvistä asioista, itsenäisestä päätöksenteosta ja tiimi- ja verkostotyöstä. Myös osaaminen sosiaalihuollon palveluprosessin mukaisesta kirjaamisesta sekä gerontologisen sosiaalityön opinnot ja työkokemus katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. 

Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa.  

Työyhteisön esittely

Gerontologinen sosiaalityö on maakunnallinen yksikkö, jossa työskentelee alueellisesti 10 sosiaalityöntekijää, lisäksi 2 sosiaalityöntekijää vastaa kiireellisen tuen järjestämisestä ja huoli-ilmoitusten käsittelemisestä. Gerontologisen sosiaalityön yksikköön kuuluu myös kaksi välitystilinhoitajaa. Gerontologisen sosiaalityön yksikkö on osa kotona asumista tukevia palveluja, joissa tehdään mm. ikääntyneiden palvelutarpeiden arviointia ja palvelujen järjestämistä ja vastataan mm. omaishoidon, perhehoidon ja tukipalvelujen toteuttamiseen liittyvistä asioista.  

Työpaikan sijainti:  Kitee

Kelpoisuusehdot

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Jos virkaa ei saada täytettyä mainitun lain 7§:n mukaisella pätevällä sosiaalityöntekijällä, voidaan virka täyttää määräaikaisesti myös mainitun lain 12§:n mukaisella sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 4053,46 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu 01.05.2024 alkaen, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä on koeaika 4 kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, puh. 013 330 7109  (2.-5.4.2024 välisellä ajalla johtava sosiaalityöntekijä Jaana Hiltunen, puh. 013 330 7123). 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 21.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: