Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: sähköiset 24/7 palvelut, Joensuu; määräaikainen (id8685)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 28.03.2024, 10:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: sähköiset 24/7 palvelut, Joensuu; määräaikainen (id8685)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 21.4.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Sairaanhoitajaa

Sähköiset 24/7 palveluihin
 

Tehtävänkuvaus

Sairaanhoitajan tehtävä 24/7 -sähköisissä palveluissa sisältää hoidon tarpeen arviointia puhelimessa Päivystysapu 116117- linjoilla sekä päivystyksellisiä Omaolo-oirearvioiden käsittelyä. Lisäksi meillä toimii keskussairaalan puhelinpalvelu sekä turvapuhelinhälytyskeskus. Toimimme ympäri vuorokauden. Meillä työskennellään pääsääntöisesti paikanpäällä, mutta myös ajoittainen etätyö on mahdollista.

Olemme kehittämismyönteinen yksikkö, ja henkilöstömme on sitoutunutta ja motivoitunutta tehtäväänsä. Otamme uudet työntekijät aina lämmöllä vastaan! Arvostamme monipuolista hoitotyön osaamista ja työssämme korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Työaika: 3-vuorotyö

Työpaikan sijainti: Pohjois-Karjalan keskussairaala

Kelpoisuusehdot

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan/terveydenhoitajan/kätilön tehtävissä.   

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2924,53 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200 eur/v)
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • työsuhdepolkupyörä
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Sijaisuus on ajalle 1.5. – 30.9., mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi ja tiedustele myös pidempiä sijaisuuksia.

Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Riikka Tirronen riikka.tirronen@siunsote.fi tai p. 013 330 4053

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydettyä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 28.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: