Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: digisotekeskus, Joensuu; määräaikainen (id8651)

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 19.03.2024, 7:00
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: digisotekeskus, Joensuu; määräaikainen (id8651)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 2.4.2024 MENNESSÄ  MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN KOLMEA

Sairaanhoitajaa

 Haemme kolmea sairaanhoitajaa vahvistamaan digisotekeskuksen hoitajien tiimiä. Määräaikaisuudet sijoittuvat ajalle 15.4.2024-31.12.2024 ja 1.6.2024-31.12.2024.
 
 

Tehtävänkuvaus 

Oletko kiinnostunut digitalisaatiosta ja ovatko digitaitosi hallussa? Viihdytkö ihmisten parissa, mutta myös etätyö luonnistuu sinulta? Onko sinulla vahvaa kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja hoitotyöstä? Mikäli vastasit näihin kyllä, älä lopeta lukemista tähän. 

Etsimme digisotekeskukseen sairaanhoitajia uuteen tehtävänkuvaan toteuttamaan etänä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota ja hoitoa digitaalisella palvelualustalla.  Digitaalisella palvelualustalla asiointi tapahtuu muun muassa chatin, etävastaanottojen ja kiireettömän viestintäkanavan kautta. Tehtävä sisältää myös muita digisotekeskukselle sisältyviä työtehtäviä. 

Digisotekeskuksen palvelut kattavat koko Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen tarjoten perusterveydenhuollon palveluita kaikille Pohjois-Karjalan asukkaille. Mikäli sinulla on jotakin erityisosaamista tietyistä asiakasryhmistä, tuothan tämän ilmi hakemuksessasi. Työtehtävä on uusi, jonka myötä tehtävänkuva muokkautuu tehtävään valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Digisotekeskus on uusi vastaanottopalveluiden yksikkö, jossa pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä juuri sellaisena kuin olet. Meillä vallitsee rento ja avoin työilmapiiri, johon on helppo päästä mukaan. Digisotekeskuksessa työskentely tapahtuu hybridimallin mukaisesti, jossa yhdistellään etä- ja lähityötä. Fyysinen työpiste sijaitsee Joensuussa. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työn tekemiseen.  Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.  

Toivomme, että sinulla on kiinnostusta sote-digitalisaatioon, hyvät digitaidot, joustava asenne sekä olet nopea oppimaan uusia asioita. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja muuttuvien tilanteiden hallintaan. Eduksi katsomme vahvan kokemuksen hoidon tarpeen arvioinnista ja hoitotyöstä sekä tuntemuksen digitaalisista palveluista. Työsuhteen alkaessa työ on pääasiallisesti päivätyötä (7–18 välillä tapahtuvaa). Tehtävät ovat määräaikaisia ajalla 15.4.2024-31.12.2024 ja 1.6.2024-31.12.2024. Tehtävän aloituksessa otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2924,53  euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus)  mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

 Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Raatikainen Elisa,  elisa.raatikainen@siunsote.fi p. 0133304277

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 19.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: