Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Osastonylilääkäri: radiologia, Joensuu (id8661)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 20.03.2024, 8:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osastonylilääkäri: radiologia, Joensuu (id8661)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

 HAEMME 7.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

kahta (2) osastonylilääkäriä kuvantamiskeskuksen röntgeniin

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tehtävänkuvaus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa ja mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työn kehittämiseen ja monipuoliseen työskentelyyn. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä.

Työhön kuuluu radiologin tehtävät röntgenissä, myös päivystystä. Työhön ei sisälly henkilöstöhallintoa. Työskentely on moniammatillista yhteistyötä yksikön sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden, kuten tutkimuksiin lähettävien yksiköiden kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, suunnitelmallisuutta, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin, koska näitä ominaisuuksia vaaditaan hyvään suoriutumiseen tehtävässä.

Työnantajan esittely

Röntgen on osa Siun soten kuvantamiskeskusta. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä yhteensä 10 radiologian erikoislääkäriä ja 3 erikoistuvaa lääkäriä. Tutkimuksia teemme hieman yli 100 000 vuodessa, joista tehdään pääosa keskussairaalassa. Toimipisteet jakaantuvat keskussairaalan röntgeniin (elektiiviset toiminnot ja päivystysröntgen), sekä seitsemään (7) maakunnan röntgeniin. Keskussairaalan puolella tuotamme natiivi-, tietokonetomografia- ja ultraäänitutkimuksia, magneetti-, mammografia-, angio- tai läpivalaisututkimuksia. Maakunnan röntgeneissä tuotamme natiivi- ja ultraäänitutkimuksia. Radiologin fyysinen työpiste sijaitsee keskussairaalalla. Laitekantamme on ajanmukaista. Röntgenin tiloja on uusittu viime vuosien aikana ja ne tulevat edelleen uusiutumaan muutamana seuraavan vuonna. Kuluvan vuoden elokuussa, pääsemme uusiin natiivi-, mammo-, UÄ- ja angiografiatiloihin.

Työpaikan sijainti: Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä radiologian erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kokemusta radiologian erikoislääkärinä toimimisesta ja eduksi katsotaan neuroradiologian tai vartaloradiologian erityisosaaminen.

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Osastonylilääkärin tehtäväkohtainen palkka on: 6881,82 euroa / kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. paikallista rekrytointilisää, työkokemuslisää sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200€)
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • työsuhdepolkupyörä (tulossa keväällä 2024)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Lisätiedot

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoa: ylilääkäri Perttu Puhakka  perttu.puhakka@siunsote.fi p.  013 330 3721 tai palvelupäällikkö Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi p. 013 330 3131

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 20.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: