Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: kotihoito (Vaarat-Pyhäselkä), Joensuu; määräaikainen (id8698)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.04.2024, 13:00
  • Suljettu 19.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: kotihoito (Vaarat-Pyhäselkä), Joensuu; määräaikainen (id8698)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 18.4.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitajia

Vaarat-Pyhäselän kotihoitoon
 
 

Sijaisuudet ajalle

  • 8.4. – 11.11.2024
  • 2.5. – 15.10.2024

Tehtävänkuvaus

Vaarat-Pyhäselkä kotihoito on hyvä työpaikka lähihoitajalle, joka haluaa tehdä monipuolista asiakastyötä pienessä työyhteisössä. Autolla ajaminen on osa jokaista työvuoroa, sillä kotihoidon palveluja annetaan Joensuun eteläisen maaseutuvyöhykkeen taajamissa (Hammaslahti, Kiihtelysvaara ja Tuupovaara) sekä niitä ympyröivillä haja-asutusalueilla. Työyksikköön perehtymisen jälkeen työvuoron voi aloittaa Kiihtelysvaarasta, Hammaslahdesta tai Tuupovaarasta. Yksikössämme tehdään työtä moniammatillisesti ja tukea työntekoon saa toisilta työyksikön jäseniltä. Täällä pääset tekemään monipuolista auttamis- ja hoitotyötä, pystyt hyödyntämään aiemmin oppimaasi ja oppimaan uutta. 

Työaika on jaksotyön puitteissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä eli aamu- ja iltavuoroja kaikkina viikonpäivinä.

Tarjolla on myös vakituinen tehtävä, joten jos olet kiinnostunut siitä niin olethan yhteydessä meihin!

Työyhteisön esittely

Vaarat-Pyhäselkä kotihoito on kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyhteisö. Ajattelemme työyhteisömme olevan monipuolisen osaava ja aikaansaava – mitä emme osaa, yritämme opetella, mitä emme tiedä, pyrimme ottamaan siitä selvää. Meille tärkeää on avoimuus, avarakatseisuus ja opiskelijamyönteisyys. Haluamme, että työyhteisössämme toteutuvat Siun soten arvot: asiakaslähtöisyys, turvallisuus, vastuullisuus, avarakatseisuus ja yhdenvertaisuus. Koska emme elä valmiissa maailmassa, on meillä edelleen kehitettävää. Työntekijöille mahdollistetaan kehittyminen työssään ja vastuualueita mietittäessä otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon työntekijän omat mielenkiinnon kohteet.

Työpaikan sijainti: Vaarat-Pyhäselkä kotihoidon Kiihtelysvaaran toimisto sijaitseen osoitteessa Taanotie 4 B, 82140 Kiihtelysvaara.

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2500,42 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävien aloituksesta ja kestosta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa 3.-9.4.2024 palveluesihenkilö Mervi Kerkkänen, puh. 013 330 6661 ja 10.-28.4.2024 palvelupäällikkö Minna Penttinen, puh. 0133306105

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 4.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: