Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: ikääntyneiden asumispalvelut (Konttilanhovi), Liperi (id8692)

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 03.04.2024, 9:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: ikääntyneiden asumispalvelut (Konttilanhovi), Liperi (id8692)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 21.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitajaa

Liperin Konttilanhoviin 13.5.2024 alkaen
 

Tehtävänkuvaus

Tule töihin moniammatilliseen tiimiin, jossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, hoiva-avustajia, sosiaaliohjaaja ja tuo oma osaamisesi rikastuttamaan ikäihmisten elämän ehtoota. 

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. 

  • asukkaan hoidon- ja palvelutarpeen arviointi moniammatillisesti, mittareita hyödyntäen, esim. RAI
  • asukkaiden päivittäinen hoiva ja huolenpito yksilöllisten tarpeiden mukaisesti (esim. hygienia, ravitsemus, liikkuminen jne.)
  • omahoitajana toimiminen
  • omahoitajana asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelman laadintaan osallistuminen ja sen päivittäminen
  • asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta vastaaminen suoritettujen lääkelupien mukaisesti (lääkkeenjako, lääkkeiden antaminen asukkaalle, lääkkeiden tilaaminen apteekista)
  • hoitotyön päivittäiskirjaaminen
  • aktiivisen arjen suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä työryhmän ja asukkaiden kanssa
  • sosiaalisen osallisuuden edistäminen (mm. yhteydenpito omaisiin, viriketoiminnan suunnittelu ja osallistuminen yhdessä asukkaiden ja työryhmän kanssa)

Panostamme perehdytykseen, joten uskallat palata hoitoalalle, vaikka pitkänkin tauon jälkeen tai aloittaa työskentelyn heti koulun päätyttyä. Jos kokopäiväinen työ ei sinulle sovi, voimme tuunata työaikaa ja työn aloitusajankohtaa sinulle sopivaksi. 

Jos kiinnostuit, olet valmis ottamaan uuden suunnan ja suhtaudut elämään positiivisesti, saatat olla juuri etsimämme henkilö.  Ota rohkeasti yhteyttä tai laita hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä.

Työ on kolmivuorotyötä, mutta tästä voidaan tapauskohtaisesti sopia toisin.

Työyhteisön esittely

Konttilanhovi on yhdistelmäasumisen asumispalvelun yksikkö (34 asukaspaikkaa) Liperissä, terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Asukkaat ovat iäkkäitä vanhuksia, joiden hoivan tarve vaihtelee yhteisöllisestä asumisesta  ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseviin. Asuminen voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista vuorohoitoa esim. omaishoitajien vapaapäivien ajan.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Koulutie 1 b, 83100 Liperi.

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2480,00 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävien aloituksesta ja kestosta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa Satu Melkko, puh. 013 330 6072.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 3.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: