Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Hospitalisti: Kirurgian klinikka, Joensuu (id8679)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 02.04.2024, 9:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hospitalisti: Kirurgian klinikka, Joensuu (id8679)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

 HAEMME 21.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Hospitalistia

Kirurgian klinikkaan, Joensuuhun

Tehtävänkuvaus

Kirurgialla ja operatiivisilla osastoilla hoidetaan paljon monisairaita ihmisiä, joiden perussairaudet vaativat perussairauksiensa suhteen hoidollisia arvioita ja toimenpiteitä ennen leikkausta, sairaalahoidon aikana sekä leikkauksen jälkeisen toipumisen aikana. Perussairauksien hoidon osaa parhaiten muu kuin kirurgi ja erityisesti yleislääketieteen erikoistunut lääkäri olisi osaamiseltaan ideaalisin näiden potilaiden kokonaishoidon arvioinnissa.

Hospitalistin keskeisimpiä tehtäviä ovat kirurgisten potilaiden yleissairauksien hoidon arviointi, yhteensovittaminen ja yhteistyö pre-, peri- ja postoperatiivisessa vaiheessa. Tarkempi työnkuva määrittyy, kun toiminta alkaa, kyseessä on uusi toimintamalli. Tässä tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään uutta toimintamallia.

Työyhteisön esittely

Kirurgian klinikka koostuu suppeista erikoisaloista ja niissä toimivista kirurgeista. Suppeita erikoisaloja ovat vatsaelinkirurgia, ortopedia ja traumatologia, käsikirurgia, verisuonikirurgia, urologia ja yleis- ja plastiikkakirurgia. Erikoislääkäreiden lisäksi meillä on tusinan verran erikoistuvia lääkäreitä. Meillä on kolme operatiivista vuodeosastoa ja kaksi poliklinikkaa sekä laajaa yhteistyötä leikkausosaston ja tehohoitoyksikön kanssa.  

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä yleislääketieteen tai sisätautien erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. 

Palkkaus ja edut

Noudatamme uraporraspalkkausta erikoissairaanhoidon sopimuksen mukaisesti. Erikoislääkärin tehtäväkohtainen palkka vaihtelee koulutuksen ja kokemuksen mukaan alkaen 6219,03-6571,51€/kk, jonka lisäksi tulevat omaan kokemukseen ja muuhun osaamiseen mahdollisesti liittyvät lisät. Koska kyseessä on uusi toimenkuva, palkkaus muodostuu valitun ja työnkuvauksen selvittyä ja kokonaispalkkaus on neuvoteltavissa. 

Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä (tulossa keväällä 2024)
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200€)n
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Virkaan haetaan sähköisesti ja siinä on koeaika.

Kysy lisätietoja kirurgian ylilääkäri Tanja Hulmi puh 0133303097 tai sähköpostitse tanja.hulmi@siunsote.fi

Joensuussa 2.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

 

Osaamisalue: