Piha Group Oy

Viherrakentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 2:59
  • 01.06.2024, 2:59

Viherrakentaja

Viherrakentaja, Piha Group Oy, Helsinki

Pihateamin ammattitaitoinen porukka on vuodesta 2009 suunnitellut, rakentanut ja hoitanut pihoja ja puutarhoja Turun seudulla. Haluamme tehdä työmme laadukkaasti ja siksi tärkein voimavaramme on meidän oma porukka. Kun ammattilaisemme viihtyvät työssään, he pitävät huolta asiakkaistamme.

Haemme osaavaan joukkoomme lisää viheralan ammattilaisia. Etsimme viherrakentajia mukaan erilaisiin rakennusprojekteihin. Et arastele käyttää erilaisia koneita ja olet valmis myös lapiotöihin. Pihateamin viherrakennusyksikkö rakentaa ammattitaidolla laadukkaat pihat ja puutarhat alusta loppuun sovitun aikataulun mukaisesti.

Osaamisen lisäksi motivaatiosi on kunnossa eivätkä hanskat putoa käsistä vaativissakaan tilanteissa. Pystyt sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön toimiessasi tiimissä. Tunnet olevasi oikealla alalla, olet ylpeä työsi laadusta ja haluat kehittää itseäsi. Meille on tärkeää, että pystyt kantamaan vastuusi roolissasi. Olemme valmiita tukemaan ja kehittämään sinua vaativissa ja uusissa tilanteissa.

Tarjolla on määräaikaista tai vakituista työtä, tilanteesi ja osaamisesi mukaan. Tarvitset B -ajokortin, aikaisempi kokemus työkoneiden käsittelystä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lue lisää ja jätä hakemus oheisen linkin kautta.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: