Pellon kunta

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä

  • Sijainti Pello
  • Julkaistu 20.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 15:00
  • 05.05.2024, 15:00

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä

Avoimet tehtävämme

 

Varhaiskasvatuksen opettajan

tehtävä

 

Meilä on Pellon kunnan elinvoimapalveluissa haettavana vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 1.8.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 § 26 mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain henkilöstöä koskeva siirtymäsäännös (75 §). Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta. Hän ohjaa tiimiä pedagogiikan suunnittelussa, toteuttamisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä.

Pidämme tärkeänä myönteistä ajattelua ja jatkuvaa työn kehittämistä. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, kunnioittavasti ja sensitiivisesti. Etsimme joukkoomme innokasta ja sitoutunutta ammattilaista, jolla on hyvät tiimityö- ja organisointitaidot. Luemme eduksi aiemman työkokemuksen alalta.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat tueksesi joustavan ja ketterän tiimin ja aktiivisen, yhteisöllisen ja positiivisen työskentelyilmapiirin. Työhyvinvointisi tueksi saat myös henkilökohtaisia etuja kuten hyvinvointisetelin, työsuhdepyöräedun ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Haettavana 5.5.2024 klo 15.00 asti oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 585468).

www.pello.fi

Osaamisalue: