Patria

Tekninen dokumentoija

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 22.03.2024, 10:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen dokumentoija

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

 

Haemme Design & Engineering -organisaation ILS-osastolle Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen 

Teknistä dokumentoijaa

ILS-osasto (Integrated Lifecycle Support) on tuotekehitykseen ja asiakastoimituksiin kiinteästi liittyvä elementti, joka mahdollistaa hankittavan järjestelmän elinkaaren aikaisen tuen käyttäjälle. ILS vastaa huollettavuuden, luotettavuuden, käyttöturvallisuuden ja käytettävyyden huomioimisesta tuotteissa sekä suunnittelee ja valmistaa käyttäjille luovutettavan teknisen dokumentaation, huoltokonseptin ja varaosapaketit.  

Etsimme teknistä dokumentoijaa teknisen dokumentoinnin tiimiin. Tehtäviin kuuluu sisällönsuunnittelua, sisällöntuotantoa, tuotetiedon hallintaa, huolto- ja käyttöohjeiden laadintaa Patrian tuotteille. 

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Alalle soveltuvaa koulutusta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • Oma-aloitteista ja pitkäjänteiseen työskentelyyn soveltuvaa luonnetta 
  • Yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa
  • Teknistä orientoituneisuutta ja kiinnostusta tekniikkaa kohtaan

Eduksi katsomme

  • Kokemusta rakenteellisesta dokumentoinnista ja sisällöntuotannosta
  • Kokemuksen moderneista rakenteisen dokumentaation ohjelmistoista sekä standardeista (Esim. XML, S1000D, CorelDraw, Arbortext, Teamcenter)

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset työskentelemään ympäristössä, jossa tuotteet ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi viimeistään 14.04.2024 mennessä.Lisätietoja tehtävästä antavat Antti Tiesalo, ILS Director puhelimitse 040 869 6912 tai Jari Mäkinen, Technical Documentation Manager puhelimitse 040 869 6598.

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: ,