Patria

Technical Support Manager

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 14.03.2024, 14:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Technical Support Manager

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme Nokian Linnavuoreen, Pirkanmaalle

TECHNICAL SUPPORT MANAGERia (Production Support)

Services-yksikön järjestelmäasiantuntijatiimimme esihenkilöksi vakituiseen työsuhteeseen.

Insinööreistä ja Diplomi-insinööreistä koostuvan tiimin tehtävänä on toimia kova luokan asiantuntijoina ilmailutuotteiden moottoreiden tuotannon tukena. Toiminnon tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa, että tuotannolla on käytössä tarvittava asiantuntijatuki oikea-aikaisesti. Työpäivät tiimillä koostuvat mm. asiakkailta tulevien teknisten haasteiden ratkaisuista, eri osien korjausmenetelmien kehityksestä ja suunnittelusta sekä dokumentoinnista. Ryhmän vastuulla on myös moottoreihin liittyvä CVE-toiminta (MDOA). 

Techincal Support Managerina tekemisesi ennen kaikkea painottuu tiimisi työn mahdollistamiseen ja tukena toimimiseen. Sinulla on kykyä ja osaamista keskustella teknisistä asioista sujuvasti, ja viedä viestiä näihin aiheisiin liittyen eteenpäin, mutta tärkeintä on, että osaat tukea tiimiäsi näiden asioiden ratkaisemissa. Osaat ajatella strategisesti tiimisi tekemistä ja nähdä heissä yksilöinä potentiaalin ja auttaa roolin puitteissa kasvamisessa. Olet dynaaminen toimissasi, ja sanat tavoitteellisuus, ratkaisukeskeisyys sekä ihmisläheisyys kuvaavat sinua esihenkilönä hyvin. Pystyt roolissasi tuomaan uusia käytäntöjä asiakastyöhön, järjestelmällisyyteen ja työn johtamiseen.

Esihenkilönä toimimisen lisäksi työpöydällesi kuuluu myös:

  • Budjetointi, kulujen seuranta ja resursointi kustannuspaikkavastuullisena
  • Varmistaa toiminnallasi, että resurssit ovat tehokkaasti tukemassa tuotantoa ja korjauskehityshankkeet saadaan maaliin suunnitellusti
  • Sidosryhmäyhteistyö

 

Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa (insinööri tai DI) sekä vahvaa teknistä osaamista esimerkiksi lento- tai konetekniikasta, ja kiinnostusta, tai jopa aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta. Olet aikaisemminkin toiminut esihenkilöroolissa sekä hallinnollisesti että työnohjauksellisesti, ja koet edelleen paloa näitä tehtäviä kohtaan. Ihmisten puskeminen eteenpäin ja heidän sekä oman roolisi kehittäminen ovat asioita, joista et tingi. Osaat, sekä suullisesti että kirjallisesti, sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Eduksi katsomme:

  • Kokemusta kaasuturbiinien ja/tai dieselmoottorien parista 
  • Kokemusta kompleksisista kehitystehtävistä esim. asiantuntijoiden päivittäisjohtamiseen liittyen

 

Mitä tarjoamme

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta sekä työn yksityiskohdista. Hakuaika päättyy 7.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Talent Acquisition Specialist Tina Ahteensivu viikosta 13 eteenpäin puhelimitse +358 50 465 7404 tai sähköpostitse ext-tina.ahteensivu@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: