Patria

Operational Excellence Director, Services

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.03.2024, 15:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Operational Excellence Director, Services

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Liity innovatiiviseen tiimiimme ja vie urasi uudelle tasolle Services-organisaation Operational Excellence Directorina

Kasvavassa ja dynaamisessa organisaatiossamme on nyt avoinna Operational Excellence Directorin tehtävä Tampereen, Jämsän tai Nokian toimipisteissämme. 

Etsimme kokenutta johtajaa, jolla on intohimo prosessien kehittämiseen ja kyky luoda merkittäviä parannuksia huoltoliiketoimintamme tehokkuuteen ja kannattavuuteen.

Services-organisaatio vastaa lentokoneiden ja helikoptereiden kunnossapitopalveluista, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuollosta, sekä komponenttien huollosta ja valmistuksesta. Tämän lisäksi Services-organisaatio tarjoaa sekä siviili- että sotilaslentäjäkoulutusta.

Mitä odotamme sinulta:

  • Vahva kokemus: Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus Operational Excellence -tehtävistä tai vastaavista rooleista.
  • Lean Six Sigma -osaaminen: Olet sertifioitu LSS/SS Black Belt ja sinulla on näyttöjä onnistuneista kehityshankkeista, jotka ovat tuottaneet vähintään 0,5 miljoonan euron vuotuiset säästöt.
  • Strateginen näkemys: Kykenet soveltamaan Lean Six Sigma -periaatteita liiketoimintastrategiaamme ja edistämään operatiivista kehitystä.
  • Analyyttiset taidot: Olet analysointikykyinen ja ratkaisukeskeinen, kykenet tunnistamaan prosessien pullonkaulat ja laatupoikkeamat.
  • Johtamistaidot: Sinulla on vahvat johtamis- ja organisaatiotaidot sekä kyky kouluttaa ja valmentaa tiimiäsi.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Vaikutusmahdollisuus: Pääset osallistumaan organisaatiomme tehokkuuden ja laadun parantamisen kehitystyöhön.
  • Kehitysmahdollisuudet: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää Lean Six Sigma -osaamistasi ja ammatillista uraasi voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.
  • Tuki ja yhteistyö: Saat vahvan tuen Operational Excellence -tiimiltämme ja johdoltamme.
  • Henkilöstöedut: Tarjoamme laajan valikoiman henkilöstöetuja, kuten lounas- ja virike-edut, työsuhdepyöräetu, vuosibonusmalli ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset.

Oletko kiinnostunut?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset, ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 31.3.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Johanna Välimäki torstaina 21.3 klo 9-11, +358 504775476, muina aikoina sähköpostilla: etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Osaamisalue: