Patria

Helikopteriasentaja

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 21.03.2024, 10:00
  • Suljettu 05.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Helikopteriasentaja

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Etsimme Jämsän Halliin sekä Kouvolan Uttiin

Helikopteriasentajia

vakituisiin työsuhteisiin NH90-helikopterin -, huolto-, korjaus- ja modifikaatiotöihin.

Tulet työskentelemään huoltoryhmän jäsenenä, joka koostuu pääsääntöisesti asentajista sekä asiantuntijoista. Työtä tehdään hyvässä hengessä ja tulet saamaan tiimiltä jatkuvan tuen työllesi.

Millaista osaajaa etsimme

Haethan tehtävään, mikäli sinulla on helikopteri- tai lentokoneasentajan koulutus ja sinulla on mahdollisesti työkokemusta NH90- tai lentokoneasennuksesta. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, osaat lukea sujuvasti asennuskuvia ja toimia niiden perusteella. 

Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja itsenäinen ote ongelmanratkaisussa. Olet tiimihenkinen ja sinulla on positiivinen työote. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti, yksin tai ryhmässä ja noudatat ohjeita tarkasti. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti ja osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön. Voit olla aloitteleva tai pidempää kokemusta kartuttanut tekijä perehdytämme sinut tehtäviisi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset työskentelemään ympäristössä, jossa tuotteet ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi 4.4.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Manager, Helicopters Halli Jari Halmela puhelimitse 040 869 3202 ja Manager, Helicopters Utti Ville Vertanen puhelimitse 040 869 2500.

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: