Palvelutuotanto Prolin Oy

Promoottori

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 22.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Promoottori

Promoottori, 30 paikkaa, Palvelutuotanto Prolin Oy, Rovaniemi

Olemme yksi Suomen arvostetuimmista promootiofirmoista, joka on mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.
Tiimimme tekee tuotepromootioita esimerkiksi festareilla (mm. Ruisrock, Ilosaarirock, Blockfest, Flow, Simerock), messuilla, maailmancupeissa (Ruka Nordic, Levi World Cup) sekä monissa ravintoloissa ja baareissa.

Etsimme tiimiimme ympäri Suomen täysi-ikäistä aurinkoisia, joustavia ja ulospäinsuuntautuneita henkilöitä, jotka ei pelkää kohdata asiakkaita. Et hyydy kiireen keskellä, olet luotettava ja tartut oma-aloitteisesti tehtävään kuin tehtävään. Et tarvitse alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta, sillä koulutamme ja perehdytämme työntekijämme itse.

Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi sekä mahtavan ja tiiviin työporukan. Sinun ei tarvitse itse huolehtia majoituksesta, ruokailusta tai matkoista, sillä yrityksemme hoitaa ne puolestasi.

Olet sitten lisätienestiä kaipaava opiskelija tai työntekijä lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään, koska haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Vastaamme myös mielellämme lisäkysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jukka Lintelä
0400779974
jukka@prolin.fi

www.prolin.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Jukka Lintelä, Puh: 0400779974, jukka@prolin.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: