Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Toimitsija, PAMin Helsingin aluetoimistoon

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 02.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimitsija, PAMin Helsingin aluetoimistoon

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 190 000jäsentä, joista naisia on 75 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

 

Haemme toimitsijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi PAMin Helsingin aluetoimistoon

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.5.2024-1.11.2024.

Toimitsija neuvottelee työnantajan ja työnantajaliittojen kanssa jäsenen työsuhteeseen liittyvissä erimielisyysasioissa. Työtehtävä sisältää työehto- ja työlainsäädännön jäsenneuvontaa puhelin- ja asiakaspäivystyksessä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista työelämän ja järjestötoiminnan tuntemusta. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa, sekä tietotekniikan hyvää hallintaa. Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävän hoitamisessa perusedellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen.

Perehdytämme työhön ja tuemme tehtävässä kehittymistä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, joka on ollut työttömänä työnhakija TE-toimistossa vähintään yhden päivän.

Jätä sähköinen hakemuksesi viimeistään 1.4.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johanna Sparf p. 040 3563 346 / johanna.sparf@pam.fi

 

Osaamisalue: , ,