Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lähihoitaja, leikkausosasto, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, leikkausosasto, Lahti

Lähihoitaja, leikkausosasto, Lahti, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Lahti

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen leikkausosastolle.
Työt alkavat elokuussa -24.

Lähihoitaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä lyhytjälkihoitoisen kirurgian (lyhki) hoitoprosessissa sekä muissa leikkausosaston sisällä tapahtuvissa hoitoprosesseissa.

Lyhkin leikkauspotilaat yöpyvät lyhkin tiloissa heräämöhoidon jälkeen ja kotiutuvat seuraavana aamuna. Lyhkitoimintaa on maanantaista torstaihin. Lyhkissä työ on sairaanhoitaja-lähihoitaja työparityöskentelyä, arkisin tapahtuvaa jaksotyötä. Leikkausosastolla lähihoitajien työtehtävät ovat moninaiset ja kehittyvät.

Toivomme sinulta innokasta, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää paineensieto- ja organisointikykyä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kirurgisen potilaan hoidosta. Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puolessa tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 4 kuukautta. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Haethan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löytyessä.

Olet lämpimästi tervetullut ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2430 €/kk
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Osastonhoitaja Mari Grönblom
puh. 044 440 6750
mari.gronblom@paijatha.fi

Apulaisosastonhoitaja Heidi Kautonen
puh. 044 440 6717
heidi.kautonen@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: