Outokaira tuottamhan ry

Projektipäällikkö

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 27.03.2024, 0:00
  • Suljettu 19.04.2024, 23:59

Projektipäällikkö

Outokaira tuottamhan ry etsii

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

toteuttamaan ”KYLHIIN UUTTA VIRTAA” hanketta. Työaika hankkeessa 90 % sekä lisäksi 10 % Outokairan viestintätehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavanlaisista kehittämishankkeista, Outokairan kylistä sekä osaamista innostaa, etsiä uusia ideoita ja auttaa kyliä löytämään vahvuuksiaan ja valjastamaan niitä viestinnän ja markkinoinnin käyttöön.

Tulevalla projektipäälliköllä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, hyvä tuntemus Outokairan alueesta sekä kokemusta kylien ja erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta. Eduksi projektipäälliköllä katsotaan laaja kokemus erilaisista osallistavista työskentelymenetelmistä sekä erilaisten sähköisten työkalujen ja ohjelmistojen hallinta, kuten erilaiset somekanavat, uutiskirjepohjat, WordPress-julkaisualusta sekä Canva-ohjelma. Koskapa projektipäällikkö tekee osa-aikaisesti myös Outokairan omaa viestintää, projektipäälliköllä toivotaan olevan laaja kokemus erilaisen viestinnän toteuttamisesta.

Tehtävän kesto 24 kk, aloitus sopimuksen mukaan. Toimipaikka Pellossa, Ylitorniolla tai Torniossa.

Hanke ei ole saanut vielä rahoituspäätöstä. Mikäli rahoituspäätös on kielteinen, ei toimea täytetä tai alkanut työsuhde päätetään.

Tutustu tehtävään ja hakuohjeisiin oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 19.4.2024.

Outokaira tuottamhan ry

Osaamisalue: , ,